Back to All Events

Wild Things

  • Frau 25 Pile Allé Frederiksberg, , 2000 Denmark (map)

Wild Things

med værker af

Samuel Allerton

Ned Cantrell

Alan Waring

Fernisering torsdag 13. May kl. 11.oo-14.00

Udstillingsperiode 13. May - 5. juni 2021

Det er med stor glæde, at Galleri Oxholm inviterer til fernisering på udstillingen Wild Things.


De tre kunstnere, Samuel Allerton (ZA), Ned Cantrell (UK) og Alan Waring (DK), har til Wild Things hver især skabt en række nye værker, der entydigt viser, at skulpturen, som kunstmedie, bestemt har sin berettigelse på den danske og internationale kunstscene.

De udstillede værker i bronze, glas og keramik er ikke skabt med tanke på én samlet fortælling og ét sammenhængende, visuelt udtryk i galleriet, men bør ses som en række individuelle og nutidige, nuancerede eksempler på, hvad samtidskunst også er. Værkerne giver beskueren et indblik i et her og nu - i samtidskunstnerens individuelle formsprog og dennes lyst til at udfolde og udfordre dette kreativt.

Kunstnerne Allerton, Cantrell og Waring mestrer hver især det skulpturelle medie, men med vidt forskellig tilgang og kunstnerisk udtryk til følge. Fælles for de udstillede værker opleves arbejdet med illusionen og en kunstnerisk undersøgelse af nye som velkendte materialer, ligesom skulpturerne også spørger ind til beskuerens egen forståelse af naturen og dyrelivet og paradokset mellem dyrenes eksistensberettigelse og menneskelig påvirkning. Endelig vil også humor og alvor kunne genkendes som tematisk stemningspar igennem udstillingen.

Vi glæder os til at se Jer i galleriet til åbningen af Wild Things.

Velkommen

Galleri Oxholm

Earlier Event: April 17
Engholm, Gindesgaard & Lach-Nielsen
Later Event: May 13
Art Herning 2021 - AFLYST